Aquamass

Aquamass


Aquamass

Het idee voor Aquamass kwam tot stand toen de Belgische ondernemer Jean-Pol Piron geïnspireerd raakte tijdens het bezoek aan een SPA beurs in de US in 1978. Hij nam deze inspiratie mee terug naar Europa en introduceerde de nieuwe generatie van luxe, lifestyle geïnspireerde, SPA en Wellness concepten voor de badkamer. Door de decennia heen is het premium Belgische baden merk voortdurend geëvolueerd door middel van het combineren van geavanceerde innovatie, moderne esthetiek en slimme technologie in unieke exclusieve designs.
 


Designers

Door samen te werken met vooraanstaande internationale creatieve ingenieurs, waar onder Matali Crasset, Xavier Lust, Michel Boucquillon, Alain Berteau, Bruno & Catherine Lefebvre, is Aquamass in staat om een uitgebreid assortiment aan te bieden in zeer veel verschillende stylen, van klassiek tot modern, van strak tot rond, met allen dezelfde overkomst namelijk kwaliteit en design van het hoogste niveau.
 


Materialen

De vindingrijkheid van de productstijlen wordt uitgebreid door gebruik te maken van een grote verscheidenheid aan state-of-the-art materialen. Dit omvat o.a. de zeer kneedbare en recyclebare Plasticryl®, het altijd “looking-as-new” Cristalplant, het “easy-to-clean” Compolight en de uiterst soepele maar sterke Solid Surface.
8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina