Bang & Olufsen

Bang & Olufsen

Geschiedenis

Bang & Olufsen geschiedenis

Het fundament van Bang & Olufsen werd en wordt gevormd door ongelooflijk innovatieve mensen die er niet voor terugschrikken om initiatief te nemen. Mensen met doorzettingsvermogen. Mensen met grootse ambities. Mensen die ervan overtuigd zijn dat creëren leven is. Bang & Olufsen werd opgericht in 1925 in Struer, een klein stadje in het noordwestelijke deel van Denemarken, door Peter Bang en Svend Olufsen, twee jonge en ondernemende ingenieurs. Samen creëerden ze een merk dat uit zou groeien tot een internationale design-icoon en wereldwijd symbool voor audiovisuele superioriteit.

Vandaag de dag

Bang & Olufsen vandaag de dag

Vandaag de dag geniet Bang & Olufsen een wereldwijde reputatie vanwege diens televisies en muzieksystemen van superieure kwaliteit en de high-performance luidsprekers – producten die technologische uitmuntendheid en emotionele aantrekkingskracht samenbrengen in een sensationele designtaal. Naast entertainmentproducten voor de thuisomgeving, realiseert Bang & Olufsen ook high-performance geluidssystemen voor het hogere segment in de automobielbranche en voegt met akoestische superioriteit en bijzondere designs een geheel nieuwe dimensie aan de rijbeleving toe.

Ideaal en Waarden

Bang & Olufsen Ideaal en Waarden

Ideaal B&O. Al het handelen van Bang & Olufsen komt voort uit ons ideaal. Ons ideaal geeft uitdrukking aan ons bestaansrecht en dient als leidraad voor onze activiteiten: "Bang & Olufsen bestaat om u een duurzame en magische beleving te bieden".

Waarden B&O. De basis voor ons ideaal wordt gevormd door de inherente Bang & Olufsen-waarden. En omdat we handelen volgens deze waarden, komen we de belofte van ons ideaal na. Alles wat we doen, doen we met passie. Dankzij onze passie bieden we onze klanten, telkens als ze in contact met Bang & Olufsen staan, een magische beleving. 

Milieuvriendelijk produceren

Bang & Olufsen mileuvriendelijk produceren

Bang & Olufsen maakt gebruik van aluminium omdat dit een mooi materiaal is dat zich tot duurzame oppervlakken laat verwerken. Om mooie en duurzame oppervlakken te creëren, wordt het gebruikte aluminium geanodiseerd. Anodiseren is een elektrochemische materiaalbewerking die voor een bijzonder duurzame oxidelaag op het oppervlak zorgt. Bang & Olufsen begon met het anodiseren van materiaal in de jaren 1950. De huidige faciliteit werd in 1992 gerealiseerd en deze geldt nog steeds als een van 's werelds meest vooraanstaande faciliteiten.Artiekel 1 tot 12 van 24

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artiekel 1 tot 12 van 24

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2