Belfakto

Belfakto

Tafels gemaakt met passie

Belfakto - passie

Belfakto is toegewijd aan het hout, de passie om iets bijzonders te maken en het streven naar technische perfectie. Elke dag, meer dan 50 jaar. Het resultaat is een meubel met karakter. Sculpturen, met geduld als instelling om een eettafel, salontafel, werk- of vergadertafel te verbeteren. En ook in combinatie met originele banken en highboard.

Sinds 1956

Belfakto sinds 1956

BELFAKTO leest als bel facto zoals in "mooi gemaakt" - en weerspiegelt de hoge standaard van vakmanschap en ontwerp in elk product. Echte high-end sculpturen, uitstekend en vol van karakter, die aangepast kunnen worden aan de individuele behoeften van de klant. Sinds 1956 - opgericht in Bitburg in de Eifel van Duitsland en gerund door de derde generatie - maakt Belfakto custom-made producten en binneninrichting met passie. De nadruk ligt op tafels, maar bijpassende dressoirs, highboards of banken kunnen op aanvraag worden gemaakt.

Vakmanschap

Belfakto vakmanschap

Totdat een BELFAKTO tafel zijn definitieve vorm vindt, gaan vaak maanden voorbij: van de eerste schets, het technisch ontwerp, het voortdurend geoptimaliseerde prototype tot de serieproductie. Ondanks de steun van de nieuwste CNC-machines is vakmanschap altijd het allerbelangrijkste bij de fijne samenstelling van de gemeenschappelijke lijsten voor een harmonieus lijnenspel, de precieze verbinding van de onderdelen en de grondige bewerking van de oppervlakken in verschillende passages. De resultaten zijn individuele stukken van 'levend' materiaal gemaakt door goede samenwerking. 

Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Naast de standaard uitvoeringen biedt Belfakto vele "custom made" mogelijkheden. Zo zijn er veel verschillende afwerkingen mogelijk en zijn alle tafels op de gewenste afmeting te produceren. Vraag naar de mogelijkheden bij LXRY LIVING.8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina