Cartier

Cartier header

Cartier the Company

Opgericht in 1847 in Parijs staat Cartier bekend als één van 's werelds meest gewaardeerde en gerespecteerde Maisons in de industrie van luxegoederen. Vandaag de dag is het Maison wereldberoemd en bekend om hoge kwaliteit sieraden en horloges, parfums en accessoires - symbolen van vakmanschap en elegantie, kwaliteit en excellentie.

Door de jaren heen heeft Cartier een hele range aan luxe collecties ontwikkeld van eersteklas juwelen, horloges tot aan lederwaren, geuren en accessoires. Van de Trinity ring tot de Love armband, de Santos de Cartier tot de Tank horloges, de Panther ring tot de Caresse d'Orchidées par Cartier bros; Cartier is het symbool voor design en expertise en is een onmisbare pionier door zijn creaties, zeldzame iconen, stijl en vakmanschap. Door de geschiedenis heen heeft Cartier verbindingen met de kunstwereld gevestigd en behouden om zijn eigen creativiteit te stimuleren door bijzondere relaties op te bouwen met kunstenaars. Daarbij heeft hij actief moderne talenten aangemoedigd met het lanceren van de stichting Cartier pour l’art contemporain in 1984. Met deze stichting heeft Cartier sponsoring en samenwerkingsprogramma’s naar een hoger niveau gebracht.

Luxe horloges

Cartier behoort tot de absolute top als het om luxe horloges gaat, zeker nu het merk sinds 2009 een eigen uurwerkmanufactuur heeft. Louis Cartier, begint in 1900 met het uitbrengen van klokken. Al snel groeit dit uit tot Cartiers eerste polshorloge. Zo begint het merk aan een ongekende opmars, met horloge-iconen als Tank, Pasha en de Calibre de Cartier.

Fine watchmaking
Leren accessoires

De hoogkwalitatieve collectie lederwaren Cartier & Jeanne Toussaint is een eerbetoon aan de muze van het merk, dat bekend werd in de jaren twintig door haar elegantie en gedurfde stijl. Ieder leren product wordt met de hand afgewerkt door vakmensen van het hoogste niveau op het gebied van exclusieve lederwaren.

Jeanne Toussaint


Artiekel 1 tot 12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artiekel 1 tot 12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2