Conde House

Filosofie filosophie Conde House


Een meubel heeft een eenvoudig doel. Er zijn geen ingewikkelde redenen nodig om haar bestaan te rechtvaardigen. Het moet alleen een lust voor het oog zijn en comfortabel om op te zitten. Conde House maakt meubels voor klanten  die instinctief weten wat ze willen.
Zelfs bij het werken met een echt uniek ontwerp, ligt de focus op het selecteren van het mooiste hout en het vormgeven hiervan op de best mogelijke manier.
Onze missie is om meubilair te maken voor het leven, meubels waarvan u altijd zal blijven houden.
Internationaal design als uitdaging Conde House design

Samenwerking met ontwerpers uit Japan en andere landen is gebaseerd op wederzijds respect. De ontwikkeling van producten met een duidelijke creatieve intentie heeft een sterk design ethos bij Conde House tot stand gebracht. Onze vakmensen nemen de moeilijke uitdaging aan van het produceren van meubelen op basis van winnende ontwerpen en andere geavanceerde concepten. Tegelijkertijd hebben we steeds betere eigen technieken en inzichten. Dit alles heeft bijgedragen tot wie we nu zijn.
Natuur als partner Conde House en de natuur


Omringd door met sneeuw bedekte bergen en gezegend met een overvloed aan bossen, Asahikawa is een pittoresk gebied waar houtbewerking lang heeft gebloeid. Gelegen in het hart van deze prachtige noordelijke Japanse bossen, kunnen we de krachtige levenskracht van de bomen voelen als we ze verwerken in onze meubels. Elke boom heeft zijn eigen unieke kenmerken, beïnvloed door de ligging en het klimaat waar het groeide. Wij zijn er sterk van bewust en hebben begrip en diep respect voor deze natuurlijke eigenschappen.
Duidelijke focus op kwaliteit

Meubilair kan worden omschreven als "een instrument voor comfortabel wonen. Goede  meubelen worden met de jaren beter, rijker in textuur en gevoel. Dat is onze norm voor meubels, we willen dat ze worden gebruikt, generatie na generatie. Onze primaire focus is om de best mogelijke kwaliteit te bereiken. Daarvoor rekenen we op houtbewerking vaardigheden en de geest van de Japanse vakmanschap die doorgegeven wordt aan ons, wanneer we nieuwe uitdagingen aangaan.


8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina