Fischer Möbel

Fischer Möbel

Het bedrijf

Fischer meubels

Sinds 1984 staat Fischer Möbel voor exclusieve designbuitenmeubelen. Het familiebedrijf is al meer dan een eeuw gevestigd in een ambachtelijke zagerij in Schlierbach, vlakbij Stuttgart. Vandaar de liefde voor het natuurproduct hout. De combinatie tussen hout, kwaliteit en vakmanschap dragen al decennia bij aan het succes van Fischer Möbel, tot ver buiten de Duitse grenzen. Fischer Möbel betekent innovatie in plaats van eentonigheid, kwaliteit in plaats van massaproductie en zeker ook functionaliteit in plaats van eenvoudig gebruik. Meerdere internationale designawards bevestigen de kennis gecombineerd met de passie wat de succesvolle formule van Fischer Möbel definieert.

Historie

Fischer meubels historie

Individueel ontwerp en elegante stijl is al 25 jaar de focus van Fischer Möbel. Duidelijke lijnen domineren, comfort en kwaliteit worden geroemd door klanten. Waterbestendig, duurzaam, hoogwaardig materiaal zoals roestvrij staal, aluminium en andere innovatieve buitenstoffen. Onverwoestbare tafelbladen gemaakt van fm-cermatop, fm-laminaat speciaal en teak. Functionaliteit en onderscheidend ontwerp fascineert aan het tuinmeubilair van Fischer Möbel.Design en Classic collecties

Fischer meubelen

“Onze meubels moeten zich onderscheiden”, zegt de strategie van Fischer Möbel. De Design Collecties zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande ontwerpers. Alle designproducten zijn top producten die gemaakt zijn met de beste beschikbare materialen. Diverse bekende designawards bewijzen de hoge designkwaliteit van deze producten. Het succes is ook te danken aan de deelname van bekende ontwerpers, zoals Mads Odgard, Hertel & Klarhöfel, Wolfgang C.R. Mezger, Wolf Udo Wagner, Martin Dettinger en Kurt Ranger.

In de Classic-collectie vindt u alleen goedgekeurde producten. Deze producten worden geproduceerd met traditioneel vakmanschap of volgens oude klassiekers. De goede kwaliteit wordt bewust aangeboden in een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. De functionaliteit van de producten is bijzonder onderscheidend. 

Open lucht seizoen

Fischer Meubel - open lucht

Elk jaar is het een bijzonder fenomeen, de ontluiking van de lente geeft eenieder vleugels en genereert het verlangen naar nieuwe ideeën en iets nieuws. De dagen verlengen en alles krijgt nieuw leven ingeblazen. Met het ontwaken van alle vitale geesten streven wij naar een nieuwe frisse look in de open lucht. Bereid uw tuin en terras voor op het aanstaande open lucht seizoen. Wij willen dat u tijdens het warme seizoen van het jaar volop kunt genieten - dat is wat wij ambiëren te creëren met onze ontspannende outdoor collecties.Artiekel 1 tot 12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artiekel 1 tot 12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2