Louis Vuitton

Louis Vuitton

Louis Vuitton: a world of elegance, inspiration and innovation.

Sinds 1854 heeft Louis Vuitton een aantal zeer unieke ontwerpen op de markt gebracht door het combineren van stijl en zich altijd te richten op de beste kwaliteit. Vandaag de dag houdt het bedrijf nog steeds vast aan de gedachte van oprichter Louis Vuitton. Hij heeft de “kunst van het reizen” heruitgevonden door prachtige en creatieve koffers, tassen en accessoires te maken die even elegant als praktisch zijn. Louis Vuitton heeft gebruik gemaakt van diverse architecten, artiesten en ontwerpen door de jaren heen terwijl hij bezig was met het ontwerpen van de ready-to-wear, schoenen, accessoires, horloges, sierraden en andere producten. Deze producten zijn een voorbeeld van Louis Vuittons toewijding aan goed vakmanschap.

Missie

De missie van Louis Vuitton is het overbrengen van uitzonderlijk vakmanschap van de ambachtsman en de visie en inventiviteit van de ontwerper in al haar creaties om zodoende onderscheidend te zijn en kwaliteit te kunnen bieden.

Profiel

Louis Vuitton. Achter de legendarische naam zit het verhaal van een man die de wereld van het tassen maken veranderde en hiermee het begrip "reizen" een andere beleving gaf.

Producten

Een droom. Een icoon. De essentie van elegantie. Een Louis Vuitton is niet zomaar een product; het is een product van ongelofelijke kwaliteit en onvergelijkbaar vakmanschap. Elk product laat de hoofdstijl van het merk zien en laat je denken aan de Franse lifestyle. Ontdek de collecties en raak geïnspireerd.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina