Betaalmogelijkheden

Veilig betalen

Op LXRY LIVING kunt u eenvoudig winkelen en veilig betalen. We werken samen met een gerenommeerde partij voor betalen (MuliSafepay - onze 'payment provider') en we gebruiken een beveiligde SSL verbinding, waarmee alle privacygevoelige gegevens 'versleuteld' worden verzonden. 

Op welke manieren kunt u betalen?

1. Betalen met Ideal

Betalen via iDEAL is veilig en snel. Het is gebaseerd op internetbankieren en lijkt in zekere zin op pinnen. U rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van uw eigen bank. Dit kan zijn: ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Fortis Bank, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot. Alle gegevens staan al klaar en de betaling wordt direct uitgevoerd.

2. Betalen met creditcard

U kunt er ook voor kiezen om te betalen met uw Visa, Mastercard of AMEX. Na het kiezen van deze betaalmethode vult u het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van uw creditcard en bevat drie cijfers.

3. Bankoverschrijving

Kunt u geen gebruik maken van iDEAL of wilt u uw bestelling liever op een later tijdstip betalen? Kies dan voor ‘Bankoverschrijving’. U schrijft het bedrag dan via de website van uw bank over. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het ordernummer van uw bestelling bij de betaling vermeldt. Let wel op: de betaling dient binnen 3 weken bij ons op de rekening te staan.

Hoe betaald u vanuit het buitenland?

Ook vanuit het buitenland kunt u bij LXRY LIVING bestellen. Dit werkt als volgt: plaats uw bestelling en kies bij betaalwijze voor de optie ‘Bankoverschrijving’. U ontvangt een mail van onze betaalpartner MultiSafepay. Volg de instructies uit deze mail op en de bestelling zal worden uitgevoerd.

Komt u er niet helemaal uit of hebt u nog vragen? Onze klantenservice helpt u graag verder. We zijn bereikbaar via mail (service@lxryliving.com) of telefoon +31 (85) 111 9545 (ma - vr 9:00 - 17:00).