Garantie en klachten

Ik heb een kapot of beschadigd product ontvangen. Wat nu?

Dit is heel vervelend. Met een kwaliteitscontrole voorafgaand aan de verzending proberen we dit te voorkomen. Als u onverhoopt toch een kapot of beschadigd product van ons hebt ontvangen, neem dan gelijk contact op met onze klantenservice via service@lxryliving.com.

Hoe kan ik een klacht melden over een product/levering?

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en de servicegerichtheid naar u als klant. We willen namelijk dat u tevreden bent over onze producten en dienstverlening. Daarom raden wij u aan met een klacht over een product een e-mail te sturen naar: service@lxryliving.com. Zet in deze e-mail een paar duidelijke foto's en een omschrijving van de klacht. Vervolgens nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op om tot een passende oplossing te komen. 

Bij een klacht kijken wij altijd naar de garantiebepalingen, zoals omschreven in de algemene voorwaarden, die op uw klacht van toepassing zijn.

Wat is de garantieperiode?

De garantie geldt volgens de wettelijke rechten van de consument. Mocht er een klacht ontstaan buiten de periode van 6 maanden dan is het mogelijk dat hier nog een fabrieksgarantie op van toepassing is maar dit is slechts het geval in een beperkt aantal gevallen.
Neem voor vragen over specifieke gevallen altijd contact op met onze klantenservice via +31 (85) 111 9545 (ma - za 9:00 - 17:00) of service@lxryliving.com.

Waar is garantie op gebasseerd?

Garantie en de garantieperiode zijn conform de wet en de algemene voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie vastgesteld. De garantieperiode gaat in vanaf de datum van aankoop. De fabrieksgarantie is zeer verschillend per fabrikant.