Jacuzzi

Jacuzzi Wellness

The Original

Er is maar één merk dat bekend is over de hele wereld als globale marktleider in de sector van technologisch geavanceerde luxeproducten voor spa’s. Dit merk is Jacuzzi®. Omdat alleen Jacuzzi® de hydromassage heeft uitgevonden, volgens italiaanse, geniale en futuristische intuïtie uit 1956, en het tot een wellnessgewoonte heeft ontwikkeld voor miljoenen mensen. Uitsluitend en alleen Jacuzzi® betekent tot op de dag van vandaag de ware en originele wellnesservaring, die elk jaar vernieuwd wordt met meer dan 300 octrooien. Een compleet assortiment van producten met één enkele missie; Uitmuntendheid tot een dagelijkse uitdaging maken, om altijd de beste wellnesservaring te bieden.

Geschiedenis

Het merk Jacuzzi ontstond zo’n 56 jaar geleden. Ontwerper Roy Jacuzzi ontwierp toen een massagepomp voor in bad. Dit deed hij voor zijn zoon die reuma had. Het warme water en de massage door lucht in het bad had een helende werking voor zijn zoon. Sinds die tijd is de Jacuzzi uitgegroeid tot een wereldwijd merk en een voorloper in de spa industrie.

Uitzonderlijke momenten

Met Jacuzzi® overschrijdt wellness elke grens; de uitblinker op wellnessgebied heeft een collectie van unieke ervaringen ontworpen, die op elke plek en in elk seizoen beleefd kunnen worden. Zowel binnen als buiten, ’s zomers of ’s winters bereikt de wereld van Jacuzzi® nieuwe wellnessgrenzen. Uitzonderlijke momenten om te delen met de mensen van wie je houdt, om ruimtes, momenten en gebaren in een nieuwe levensstijl om te toveren. Dat is de ware betekenis van luxe voor Jacuzzi®; Je dromen beleven en delen met anderen. Met open ogen.

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina