Siemens

Siemens

Waarden

Onze waarden – verantwoordelijk, excellent en innovatief – vormen al meer dan 160 jaar de basis voor Siemens’ succes.
 

Bij Siemens zijn we vastbesloten om aan alle wettelijke en ethische eisen te voldoen – en ze waar mogelijk te overtreffen. Het is onze verantwoordelijkheid om zaken te doen volgens de hoogste professionele en ethische normen. Gedrag dat hiervan afwijkt wordt niet getolereerd. Bij Siemens stellen we onszelf ambitieuze doelen, die we ontlenen aan onze visie en controleren aan de hand van benchmarks. We doen vervolgens alles om deze doelen te bereiken. Daarbij ondersteunen we onze klanten ook bij hun zoektocht naar de hoogst mogelijke kwaliteit, met oplossingen die hun verwachtingen overtreffen.
 

Innovatie is een hoeksteen van het succes van Siemens. Onze investeringen in R&D zijn afgestemd op onze bedrijfsstrategie, we hebben cruciale patenten in huis en nemen een sterke positie in op het gebied van zowel bestaande als nieuwe technologie. Ons doel is om in al onze marktsegmenten toonaangevend te zijn. Daarbij maken we maximaal gebruik van de energie en creativiteit van onze medewerkers, door open te staan voor wat nieuw en ongewoon is. We zijn ook inventief, in alle betekenissen van het woord – origineel, ingenieus en vindingrijk.

Visie

Een pionier van deze tijd zijn. Onze visie is gebaseerd op onze waarden en met onze toekomstgerichte strategie en het One Siemens framework werken wij er hard aan om deze visie te realiseren.
 

De visie van Siemens is om als een pionier oplossingen te bieden voor verstedelijking, klimaatverandering, mondialisering en demografische verandering.
 

Demografische verandering, verstedelijking, klimaatverandering en mondialisering… deze trends stellen ons voor nieuwe uitdagingen, waarvan we de omvang nog niet kunnen inschatten. Tegelijkertijd veranderen onze economische omstandigheden snel, ingrijpend en onophoudelijk. De veranderingen die we doormaken zijn van blijvende aard en zullen onze wereld voorgoed een ander aanzien geven.

Strategie

Continu nieuwe markten aanboren, met innovatieve producten en oplossingen; dat vraagt om het soort pioniersgeest dat Siemens groot heeft gemaakt. Wij zijn en blijven onze tijd vooruit, door ons te concentreren op groeimarkten waarin wij via innovatie en trendsettende technologie het verschil kunnen maken. Daarbij versterken we wereldwijd onze lokale aanwezigheid en creëren we ter plekke waarde. Duurzaam winstgevende groei realiseren en beter presteren dan onze concurrenten is niet alleen een beproefde Siemens-strategie, het is ook onze visie voor de toekomst.

One Siemens

Duurzaam de waarde van ons bedrijf vergroten: dat is de kern van One Siemens. Ons bedrijf is wereldwijd toonaangevend. De afgelopen jaren hebben we onze organisatie getransformeerd. Via verschillende programma’s hebben we onze internationale concurrentiekracht vergroot. Ons portfolio is afgestemd op aantrekkelijke groeimarkten. Qua winstgevendheid hebben we de kloof met onze concurrenten gedicht of zijn we ze zelfs voorbijgestreefd. Als een geïntegreerd, technologisch bedrijf zijn we in veel segmenten marktleider.

Artikelen 1 tot 12 van 23 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 23 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2