Designflooring

De onderneming

Designflooring: specialist in luxe vinylvloeren. Onze organisatie werd in 1973 opgericht als een klein familiebedrijf. Inmiddels zijn we een van 's werelds bekendste en meest gerespecteerde leveranciers van luxe vinylvloeren. We zijn echter nog steeds een familiebedrijf, en dat stelt ons in staat onze kernwaarden trouw te blijven en onze klanten centraal te stellen. Designflooring werd in 2004 opgericht en vormt de Europese tak van onze organisatie. Onze belangrijkste markten zijn Nederland, Frankrijk en Duitsland, maar we leveren onze producten ook aan klanten elders in Europa en in het Midden-Oosten. 

Ondanks onze groei zijn we onze basisprincipes nooit uit het oog verloren. We hebben een passie voor het ontwikkelen van creatieve, innovatieve producten - veelzijdige luxe vinylvloeren die zowel de schoonheid van de natuur als de veelzijdigheid van luxe vinyl vertegenwoordigen.

Onze kwaliteit

Designflooring is een aanwinst voor ieder interieur, niet alleen doordat onze producten er uitzien en aanvoelen als natuurlijke materialen, maar ook vanwege hun praktische voordelen. Planken met houteffect die geluiddempend zijn, stijlvolle tegels met antiek keramiekeffect die nooit barsten, en complexe mozaïekdesigns die altijd warm aanvoelen. Ons betaalbare en veelzijdige aanbod omvat een breed spectrum aan kleuren, formaten en patronen, waardoor u bij ons een unieke vloer kunt vinden die perfect past in uw interieur. Als toonaangevend specialist in designvloeren zult u merken dat wij net zo begaan zijn met de structuur, het uiterlijk en de kwaliteit van onze producten als de traditionele ambachtslieden die deze innovatieve designs inspireerden.

Artikelen 1 tot 12 van 38 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 12 van 38 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4