Projecten

LXRY LIVING is uw partner voor ieder type project- en kantoorinrichting. LXRY LIVING beschikt over diverse multi-disciplinaire teams. Interieur architecten, designers en grafisch ontwerpers die met u meedenken over inrichting en u helpen de beste keuzes te maken, zowel off- als online. Van zowel de complete project afbouw tot de ideale totale projectinrichting. Concepten ontwikkelen en uitwerken. Van niets naar ‘wow!’. Van ruw idee tot en met perfecte realisatie. Projectinrichting is een breed vakgebied. Daarom werkt LXRY LIVING samen met gerenommeerde partner bedrijven voor elk specifiek project. Experts voor ieder vraagstuk. Wij realiseren een projectinrichting waar mensen rust ervaren en bevorderd worden in hun werkzaamheden. Met een uitgebreid assortiment van interieurartikelen tot bureaustoelen en speciaal meubilair, kunt u met elke inrichtingsvraag bij ons terecht.


Projectinrichting

Met LXRY LIVING als stabiele partner voor projectinrichting ontstaan interieurs die bijdragen aan prettiger samenzijn, werken, koken en sporten. Samen met u vertalen we uw wensen naar uw ideale ruimte. Het is onze missie om continu samen met onze klanten het optimale uit hun ruimte te halen. LXRY LIVING projectinrichting: van concept tot en met realisatie met oog voor perfectie en kwaliteit.


Kantoorinrichting

Interieur heeft een grote invloed op uw medewerkers en de mensen die u op kantoor ontvangt. Een goed en prettig interieur maakt uw medewerkers vrolijk en het geeft ze extra energie. Daarnaast toont het de juiste uitstraling van uw bedrijf richting uw klanten en zakenrelaties. Graag realiseren wij samen met u het beste interieur voor uw bedrijf en kantoorruimte.


Meer weten?

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens:

   info@lxryliving.com

   +31 (85) 111 9545

Zoom by Mobimex
Designflooring