Walter Knoll

Walter Knoll

Over Walter Knoll

Echte waarden van het leven. Walter Knoll creëert hoogwaardige woonruimtes met meesterlijk vakmanschap, hoogwaardige materialen en duurzaam design. Meubels uit de Walter Knoll collectie voldoen aan de wens voor de kwaliteit van het leven en creëert echte waarden voor de internationale lifestyle van vandaag. Walter Knoll staat bekend als meubelmerk van de moderne tijd.

Kwaliteit en vakmanschap

Mensen hebben een relatie met meubilair. In het beste geval, worden ze betrouwbare partners voor de komende jaren. Maar om dat te laten gebeuren, moeten ze uitzonderlijk zijn. Kwaliteit betekent het vervullen van de wensen van elke individuele klant - een basis die vertrouwen schept. Een resultaat van de beste vaardigheden en jarenlange ervaring. Succesvolle producten zijn het resultaat van teamwerk. Ontwerpers, meubelmakers, klanten adviseurs en ambachtslieden van de verschillende onderdelen doen hun uiterste best om de beste resultaten in termen van design, comfort, functionaliteit en ergonomie te bereiken.

Designers

Walter Knoll heeft een speciale relatie met ontwerpers en architecten, omdat nieuwe ideeën en concepten geboren worden uit diepgaande communicatie, intense processen en de verduidelijking van ideeën. Grote momenten eisen unieke constellaties. De juiste partners en samenwerking op lange termijn brengt Walter Knoll dichter en dichter bij nieuwe en unieke oplossingen. Een proces dat zijn kracht krijgt uit de synergie van design, productontwikkeling en marketing.

Fijne materialen

Meesterlijk ambachtswerk, exclusieve materialen en technologische precisie spelen hun rol bij het bereiken van de perfecte vorm.
11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina