Mobimex

Zoom by Mobimex

Visie

Mobimex visie

Mobimex werd in 1974 opgericht door Walter Zwick. In de vroege jaren '80 kreeg de visie van Mobimex vorm: Het omarmen van de natuurlijke kracht en uitstraling van massief houten meubels door het vrij te maken van het boerderij-image en deze opnieuw te interpreteren en verwerken in de moderne architectuur en interieur design. Wat nu wellicht vanzelfsprekend lijkt voor Mobimex, was een baanbrekende prestatie destijds.

Filosofie

Mobimex Filosofie

Zoom by Mobimex staat voor liefde voor en toewijding aan massief hout. Massief hout is een puur en prachtig materiaal dat altijd weer enthousiasme teweeg brengt. Massief hout is een duurzame natuurlijke hulpbron en van grote waarde. Tot 100 jaar oude bomen worden gekapt, opgeslagen en gedroogd, waarna de one-of-a-kind meubels met perfectie en de natuurlijke schoonheid worden gecreëerd door hooggekwalificeerde vakmensen. Zoom by Mobimex vertegenwoordigt echter ook een meubelcollectie die veeleisend is in de esthetische waarde. Design is de standaard, de meubels moeten de puurheid en echtheid van het materiaal laten stralen.

Samenwerking

Mobimex samenwerken

Op basis van dit originele concept produceert Mobimex al meer dan 30 jaar naar tevredenheid kantoor –en conferentiekamermeubels voor de meest veeleisende gebruiker. Mobimex streeft ernaar om ten volle rekening te houden met de individuele wensen van de klant en daarom wordt er nauw samengewerkt met gespecialiseerde architecten en ontwerpers. Het is doel is om allesomvattende concepten aan te bieden naar de wens en behoefte van de klant.
 

Producten

Mobimex producten

Mobimex heeft haar producten onderverdeelt in twee basiscategorieën Living en Office. Beide categorieën staan synoniem voor high-end moderne designproducten, gemaakt van eerlijke materialen.10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina